Terveisin rakkaudella - Osa yksi

Runoilija Teelusikka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on ero nyt.
Tiedän, että me ollaan erottu jo sen viiden vuoden ajan, ja että "kyllä meidän laiva kestää vielä toisenki vuoden, onhan meillä yhteinen asunto ja kaikkee". Vaan ei kestä. Ja asunto on mun.

Tiedetään, tiedetään. Vika ei ole sinussa. Vaan minussa, myönnetään.
Kuka nyt ei olisi haltioitunut tästä romantiikasta, jota elämässämme oikeastaan vilisee?
Tarkoitan - mitä muutakaan nainen voisi elämältään toivoa, kuin kaltaisesi urhean ja ihanan komean miehen?
Muistelen tässä parhaillaankin urheudentodistuksiesi top kymmenen - listaa;

Miten voisin unohtaa sen, kun eräänä päivänä olin valmistanut hienon illallisen - paistia, pariisinperunoita ja muuta maittavaa suoraan liedeltä?
Olin laittanut sen anopilta saadun ihan hiton ruman astiaston pöydälle, kattanut muutenkin nätisti ja krumeluuristi, että olisi mukava kertoa sinulle kuinka ihanan työtarjouksen tänään sainkaan!

Sitten, kun kello viimein tuli lyömään 17:35, et ollut tullut. Tilanne oli sama lyömillä 18:30 ja 18:51, kunnes tulitkin kello 18:55! Sinä, kuin urhea antiikin heeros, ratsastit harmaalla hiacellasi kotipihaan ja jyräsit sinikellot eturenkaallasi samalla kun takarengas suuteli puutarhatonttua, sitä kallista hollantilaista.
Sisälle tullessasi heitit sen sementtisen takkisi jukkapalmun päälle, ja turhat vaatteet riisuit jo käytävään, mutta likaisen t-paitasi ja angoraneuleesi, joka oli jo öljyinen koska eräänä päivänä et löytänytkään trasseliasi, heität olohuoneen sohvan selälle, ja niissä kolmatta sukupolvea kirtävissä boksereissasi sinä astut keittiöön, suoraan pöydän ääreen tuolille, ja hukutit yrttipaitsin suoraan kurkkusi pimeään ja märkään hautaan. Onneksi ostin Pirkkaa.

On siis itsestäänselvää, ettei nainen vain kestä tälläistä ylitsevuotavaa romantiikkaa, varsinkaan näin pitkäkestoisessa kaksoissuhteessa. Se on siis loppu nyt. Kai tuolla jossain, maailman äärissä tai kehitysmaissa on joku, joka sinuun voi tykästyä. Minä lähden, ja niin lähtee koirakin.

PS. Astianpesukone, sohva, vitriini, televisio, tietokone, jääkaappi, ruokatavarat ja sänky ovat minun, kuten kaikki muukin. Ne lähtevät mukaani yhtä kaikki. Ja autostereot irroitin ruuvimesselillä ja sillä rumalla puukolla, jonka joskus minulle ostin.
Jääkaapissa on sitä tosi pahaa keppanaa, josta tykkäät. Ei sitä pirukaan ottaisi.
Yleiskaukosäätimesi saat pitää.

Selite: 
Tämähän ei ole runo, vaan "kyyninen eroviesti", joita joskus kirjoittelin hieman enemmänkin. En tiedä, mihin kategoriaan tämä kuuluisi, eli laitetaan vaan tuonne "Muihin".
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot