Rasmus ja Daniel

Runoilija Teelusikka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Danielin hiljaisuus piti Rasmuksen hereillä.
Hän kuunteli Danielin hengitystä omalla puolella sänkyään hiljaa, ulos pyrkivän itkun pusertaessa hänen kurkussaan. Hän aavisti, ettei Daniel nukkunut, esitti vain, jottei joutuisi puhumaan hänelle.
Rasmus katsoi Danielia, ja mietti, eikä tunne tai halu hellittänyt. Hetken koottuaan itseään, Rasmus rohkaisi itsensä.
"Daniel?"
"Mmm?" Daniel ei kääntynyt, vaan jäi toiselle laidalle sänkyä selin Rasmukseen päin.
"Rakastaks sä vielä mua?", Rasmus kysyi.
Daniel ei vastannut.

"Daniel?", Rasmus kysyi hetken päästä uudestaan.
"No?", Daniel kysyi.
"Miks sä et rakasta mua enää?" Rasmus muodosti jokaisen sanan vain vaivoin huulillaan, sillä hänen kurkkuunsa puristautunut itku repi jokaista sanaa niiden matkatessa ulos.

Daniel ei vstannut, ei edes kääntynyt, makasi vain hiljaa sängyn toisella laidalla ja taisteli pitääkseen itkunsa piilossa kurkkunsa perällä.
Hän sulki silmänsä, ja huulet väristen hän vastasi:
"En mä osaa."

Selite: 
Pätkä tarinasta, joka kertoo Rasmuksesta ja Danielista, toisiaan rakastavsta pojista, joiden suhde on kokemassa "kylmän kauden", ja Rasmus alkaa epäillä, rakastaako Daniel häntä enää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot