kuvakollaasi

Runoilija dääm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus täytyy mennä kauas, että näkee lähelle
 

Syksyn pimeinä iltoina
ilmoitan sen,
kaivatun lauseen
vain lauseen
ei muuta
odotat kuin kuuta nousevaa.

olemme hiljaa,
sanat ovat turhia
piirtelemme kuvia kasvoille,
tuhat sanaa ja enemmän,
mieleeni jää.

Nousen,
ei syytä huoleen.
Olet halvaannuttanut minut
yksikin liikahdus
räjähdys tapahtuu.
Syvältä jääkuoren sisältä.

Sinä tiput
silmissäni kuihdut
elätkö?
ei sillä väliä
olet läsnä.
Silti niin kaukana,
olen vain hiljaa kanssasi
ja piirtelen.

Selite: 
omalle kohalle aika mielenkiintonen.. ei sellanen perus runo jonkun puuskan vallassa.. vaan sellanen tulipa vain kirjoitettua..
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea tämäkin, hienoja keileikuvia ja ehjä kokonaisuus, joka kantaa loppuun saakka!

Herättää ajatuksia, ja saa tuntemaan itsensä hiukan haikeaksi.

Upea tämäkin, hienoja keileikuvia ja ehjä kokonaisuus, joka kantaa loppuun saakka!

Herättää ajatuksia, ja saa tuntemaan itsensä hiukan haikeaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
dääm ihminen 5.5.2008 5 Runo
dääm kuvakollaasi 31.8.2008 4 Runo
dääm matkalla 2.8.2007 1 Runo
dääm minun 13.3.2008 1 Runo
dääm Nimetön 10.3.2007 0 Runo
dääm Nimetön 8.4.2007 2 Runo
dääm Nimetön 24.3.2007 0 Runo
dääm Nimetön 24.3.2007 1 Runo
dääm Nimetön 10.2.2007 1 Runo
dääm vain katse 31.8.2008 2 Runo