Kädet eivät puhdistu

Runoilija LangennutEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itsesi pahin vihollinen olet, sinä sen kaiken teet ja kaiken tuhoat.

"One wing frozen - one left to be found" Machine Men


"Leikkikäämme nyt sokkoleikkiä.
Jos kätkeytyisit sydämeeni,
sinua ei olisi vaikea löytää.
Mutta jos kätkeytyisit omaan kuoreesi,
turha olisi kenenkään yrittää sinua etsiä."

-Kahil Gibran-



KIITÄN ARVOSTELIOITA!
 

Käteni kirjoittavat lauseita,

jotka eivät jää unohduksiin

Ne sanat eivät koskaan katoa

tehtyä ei saa tekemättömäksi

Huomenna en muista

Näen vieraan kirjoituksen,

jota en tunnista

Enkä ymmärrä

Ja yksi on varmaa,

veri käsissäni ei kuivu

Selite: 
Tämä runo ei siis todella kerro itsestäni..Mikäli joku erehtyy niin luulemaan. Tämä on täysin fiktiivinen kannanotto perheväkivaltaan!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtova runo kipeästä aiheesta: väkivallasta.
Kenenkään ei pitäisi joutua siitä kärsimään, mutta totuus on toinen.

Pidän tästä todella paljon.

En osaa nyt oikein sanoa mitään, mutta hyvin kirjoitettu ja paikkansa pitävä mielipide(:

Upea. Lika voi olla helpoksi liian pinttynyttä. Tehtyä ei voi kumota, mutta ei se mitään usein helpota se laushdus. Hienosti ja erittäin sulavasti vei loppuun.

 

Käyttäjän kaikki runot