Myrsky

Runoilija rapumies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Myrsky tuli myrsky meni, nyt aurinko taas paistaa
Sade tuli ja sade meni, nyt on taas kuivaa
Talvi tuli ja talvi meni, nyt on taas kesä
Kari tuli ja kari meni, nyt laiva pääsi sen yli
Ukkonen tuli ja ukkonen meni, nyt on taas rauhallista
Riita tuli ja riita meni, nyt on ihana taas rakastaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot