Lähelläni

Runoilija rapumies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pehmeä käden kosketus ja suloinen tuoksusi
jäi leijumaan jälkeesi kun nousit sängystä viereltäni.
Varovasti keräsin tuoksusi pieneksi keoksi vierelleni
ja tyynylle kätesi kosketuksen
Rutistin tyynyn kainalooni ja olit taas lähelläni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän rakastava runo.
Hyvää syntymäpäivää.

Ihanuus.

Ihanuus.

Kauniin herkkää, pidin paljon ja onnittelen syntymäpäiväsi johdosta :)

 

Käyttäjän kaikki runot