Kunpa

Runoilija rapumies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kunpa osaisin koskettaa sinua oikein
Kunpa voisin sytyttää sinut kunnolla
Kunpa saisin sinut laukeamaan aina
Kunpa osaisin olla sinulle hellä usein
Kunpa osaisin kuunnella sinua jatkuvasti
Kunpa osaisin ymmärtää sinua syvällisesti
Kunpa osaisin rakastaa sinua ikuisesti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa joku tahtoisi samaa minulle..

haikean kihelmöivä.

 

Käyttäjän kaikki runot