Ilman sinua

Runoilija rapumies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilman sinua olisin vain puolikas
kuin vene ilman merta
kuin auringonlasku ilman aurinkoa
kuin kesä ilman lämpöä
kuin purje ilman tuulta
kuin lokki ilman siipiä
kuin koti ilman lämpöä
kuin mökki ilman järveä
kuin lintu ilman laulua
kuin Skoda ilman dieseliä
kuin takka ilman halkoja
kuin tietokone ilman Gatesia
kuin sauna ilman kiuasta
Sinun kanssasi olen kokonainen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on näistä "toistorunoistasi" paras. Kekseliäs ja soinnukas.

 

Käyttäjän kaikki runot