Eksyksissä

Runoilija rapumies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eksyksissä minä olisin ilman sinua rakkaani
Olisin eksyksissä kuin laiva ilman kompassia
Olisin eksyksissä kuin vene ilman köliä
Olisin eksyksissä kuin jolla ilman purjetta

Sinun kanssasi olen löytänyt paljon
Sinun kanssasi elämäni palikat ovat kolahtaneet paikalleen
Sinun kanssasi elämäni palapelin palat löysivät oikeat paikat
Sinun kanssasi olen löytänyt onnen
Sinun kanssasi olen löytänyt itseni
Sinun kanssasi on ihana elää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on ihana asia..hyvää syntymäpäivää sinulle..

 

Käyttäjän kaikki runot