Epävarmuus seisoo mustat sukat jalassa

Runoilija Auringon Oinas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ennen kuin kosketat sydäntäni kerro minulle aikeesi
En kestä enää näitä yllätyksiä
En jaksa ainaista naisenoikkuasi

Tahdon pysähtyä ja muuttua, mutta ilman liikettä ei ole muutosta
Joka ikinen päivä revit minut kappaleiksi
En tiedä teetkö sen tahallasi vai teetkö sen vain huviksesi
Suutun itselleni siitä, että ajattelen sinusta pahaa

Jos maalaisin taulun, siinä olisi paljon asioita
Jos suutelisin sinua, pitäisin lanteistasi kiinni
Jos olisin mies, olisin jo ottanut sinut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot