Aviokriisin mahdollinen kääntöpuoli

Runoilija Auringon Oinas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Avaa suusi ennen kuin koetat puhua
Haluan todella kuulla äänesi,
mutta en sitä,joka sanoo samaan aikaan "kyllä" ja "ei"

Haluan kuulla sen, että rakastat minua
Haluan, että rakastelet minua
Tiedät, että seksi ja rakkaus ovat minulle yksi ja sama

Tiedät, että se on minulle henkinen kokemus
Suuri hengellinen seremonia
Alttarilla rukoileva nunna
Pääsiäisen täyttymys

Puhu minulle ääneen, ettei minun tarvitsisi käydä keskustelua itseni kanssa
Tee minulle lupaus
Vanno jotain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti keskustelu on käynnistynyt.Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot