taakka

Runoilija Elegia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taivaanrantaan tuijottaja



Kritiikki on sallittu, ja siihen on jopa KEHOTETTU :-) Lukekaa vanhemmat jos jaksatte. :-)
 

alituinen taakka
aina kuolemaan saakka
kuoleman luoto
sen raiskattu muoto

kuoleman juoksu
haavojen tuoksu
veriset huulet
niiltä huudon sä kuulet

huutojen vaasi
täysi on uusi
aikojen saatto
viimeinen aatto

...sota palasi elämääni...

Selite: 
(c)
Kategoria: 
 

Kommentit

Sotaveteraaninen ja sodan kauhut kokeneiden painava todellisuus...
Hieno runo.

Sotaveteraaninen ja sodan kauhut kokeneiden painava todellisuus...
Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Elegia Pala Elämää. 5.5.2007 3 Runo
Elegia Kuollut. 17.12.2007 1 Runo
Elegia Elämä 21.8.2008 8 Runo
Elegia Virta 21.8.2008 8 Runo
Elegia tuulessa 27.8.2008 1 Runo
Elegia Vanki Nro. 181 27.8.2008 0 Runo
Elegia Elämän tunneli 27.8.2008 0 Runo
Elegia Leija 1.9.2008 6 Runo
Elegia taakka 1.9.2008 2 Runo
Elegia hiljaisuus 1.9.2008 2 Runo