puolustelua

Runoilija Henna-PAuliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En varsinaisesti kirjoita runoja. Oikeastaan nämä on vai ajatuksia paperilla.
 

Omatuntoni soimaa
Piinattua mieltäni
Kaipaus kuiskii
suloisia valheita
väsyneelle mielelleni

Katson silmiisi
jotka tuikkien
näkevät suoraan
syvälle sieluuni
tietäen kaiken

Miltä tuntuisit?
Leuan karheus
Kaulani kuopassa
lujat kätesi
tutkien ihollani

askel taakse.
päästä irti
suloisista haaveista!
toinen nainen
elää unelmaasi

Selite: 
varattujen miesten perässä juoksevat naiset on paholaisen penikoita ja saatanan sikiöitä. Näin olen aina ajatellut. Onkohan helvetissä niin kuuma kuin sanotaan?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot