Valveilla aamuyöstä

Runoilija varpuspöllö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen olento O.o
 

Katkeralta maistuu
aamun viimeiset tunnit
valveilla
sydän murskana

raskas päivä takana
ilman unta
uneksittu elämä
väsyttää, painaa

Luovuttaisin nyt
jos en eläisi päivä kerrallaan
unohtaisin nyt kaiken
jos saisin mieleltäni rauhan

Harmaa taivas
valaisee sotkuisen huoneen
ja väsyneen ihmisen
sen lattialla

Lapsi tuijottaa kattoa
odottaa jotakin
lohdullista
syytä elää

Ilman ainuttakaan unelmaa
lapsi kaiken tuhoaa
ilman toiveita, haluja
ympärillä tyhjyys

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää ja tunnepitoista tekstiä.

Kylmimmät ovat tunnit juuri ennen auringon nousua.

 

Käyttäjän kaikki runot