Katse

Runoilija varpuspöllö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen olento O.o
 

Salainen, viehättävä
makea, suloinen
katse
Ilmasta napattu ajatus
kauniimpi kuin suudelma
kylmänä kesäyönä

Käteni lepäävät
taivaan rakenteilla
katseeni herkistyy
meren aalloilla

Tunteet tuhlatut
laulut heitetyt
punaisille huulille
ja nuoruudelle
kauneus
on muualla kuin täällä
täällä on yö
kauneudella ei ole väliä

Kysymykset
itkien kysytyt
eivät saa koskaan vastausta
ja katkerana
ihminen kiroaa syyttömän

Aamu tuo tullessaan
eksyneet keijut
ja turhauttavat säteet
täytyisi mennä nukkumaan
näkemään unia
lapsuuden käpytaioista

Tiedän, että kosketat minua
ja yrität saada minut järkiini
Anteeksi
Olen murskaantunut unelmiini
ja turtunut jatkuvaan kipuun
en tunne kosketustasi

Olen unohtunut katseeseen

Selite: 
Täytyisi mennä nukkumaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot