Vaimolleni

Runoilija Antti Henrik

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 10.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Joskus jaksaa joskus ei"
 

365 päivää on kulunut siitä kun ensimmäisen kerran tavattiin, on vuosipäivämme ja toisiamme halattiin. Rakastan sinua enemmän maailmassa kuin mitään muuta, tiedän että sinäkin minua, eikä muutu suunta. Ajatukseni kantautuvat sinun luoksesi olin kuinka kaukana tahansa, päivä päivältä sinua enemmän rakastan.

Vaimolleni Anastasialle.

Selite: 
Vaimolle vuosipäiväruno, ei niin tyypillinen lahja (toki muitakin on)
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnea molemmille osapuolille ja tokihan runo on mitä parhain ja uniikein lahja vuosipäivälle. Mutta onhan tämä myös suuri rakkauden tunnustaminen josta lukijakin nauttii lukiessaan.

 

Käyttäjän kaikki runot