Sinä

Runoilija e265c7f688d4c93d0e2eb1e0240b79d0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2007
Viimeksi paikalla: 3.9.2018 8:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elä elämäs hymyillen, hymyillen läpi kyynelten.."
 

Olet minulle kuin tuuli,
joka kuivaa kyyneleeni.

Olet kuin aurinko,
saat huulilleni hymyn,
iholleni lämmön.

Saat sateisinakin päivinä,
auringon paistamaan.

Olet minulle se ihminen
jota ilman en olisi enää sama ihminen
kuin ennen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot