Rakkautta vain

Runoilija e265c7f688d4c93d0e2eb1e0240b79d0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2007
Viimeksi paikalla: 3.9.2018 8:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elä elämäs hymyillen, hymyillen läpi kyynelten.."
 

Kiedot kätesi ympärilleni.
Tunnen,
kuinka vahvat kätesi puristavat
minua hellästi.

En haluaisi lähteä,
en vielä.

Suutelet minua varovaisesti,
tuntuu kuin jalat pettäisivät alta.
Saan kuitenkin tukeutua sinuun.

Onko tämä rakkautta vain?
Ehkä olen jo rakastunut sinuun..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi miten ihana runo rakkaudesta :)

Oi miten ihana runo rakkaudesta :)

 

Käyttäjän kaikki runot