Kesä ja muistot

Runoilija e265c7f688d4c93d0e2eb1e0240b79d0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2007
Viimeksi paikalla: 3.9.2018 8:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elä elämäs hymyillen, hymyillen läpi kyynelten.."
 

Muistelen viime kesää
meidän omaa "jengiä".
Elän omissa haaveissani..

Havahdun

Soittimestani kuuluu sen kesän kappale
"Our God is awesome God"
Katson ikkunasta ulos.
Katson
kuinka syksy tekee tuloaan.
Kyyneleet nousevat silmiini...

Vielä kerran kun saisin
edes päivän takasin.
Tiedän.. se on mahdotonta.

Kyynel valuu pitkin poskeani.
Se ei ole surusta,
vaan kauniista muistoista
ja ikävästä.

Kiitos.

Selite: 
Kiitos teil ketkä olitte mun messis viime kesän <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin tästä.

Mua itkettää, koska viime kesä oli yks mun parhaimmista kesistä vaan sentähen et mä olin selvinny!

Mä tykkään tästä, täst tulee kaikki se hauska mieleen<3

Kiitos itselles<333

 

Käyttäjän kaikki runot