Ikävän tuska

Runoilija e265c7f688d4c93d0e2eb1e0240b79d0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2007
Viimeksi paikalla: 3.9.2018 8:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elä elämäs hymyillen, hymyillen läpi kyynelten.."
 

Kyynel tipahtaa
valkealle iholleni.
En anna muiden nähdä
tuskaa sisälläni.
Mikä sitä aiheuttaa,
sitä tuskaa?
Ehkä ikävä.
Ehkä sinä.

En anna muiden nähdä
sitä suurta ikävää.
Kaipaan läheisyyttäsi,
suuria halauksia.
Iloista naurua
ja suoria puheita.

Viime halaus
niin nopea.
Niin lämmin.
Sitä en unohda,
muistan aina.
Ketään ei ole
halannut niin,
ei ketään.

Mietin usein,
miksi niin kävi.
Uusi kyynel tipahtaa,
suoraan syliini.
Ehkä jotain olisi
voinut tehdä toisin.
Ehkä ei.

Kysymykset leijailevat
ympärilläni,
sinusta.
Miksi niin piti käydä?
Miksi se tapaaminen,
oli viimeinen?

Vielä me tapaamme,
joskus.
Kun minun aikani koittaa.

Rakastan sinua, isä! <3

Selite: 
Ikävä painaa, vaikka kohta jo 3 vuotta kulunut :/
Kategoria: 
 

Kommentit

sä saat mut aina itkemää..et oo reilu<3 voi mun pientä ystävääni<3<3

sä saat mut aina itkemää..et oo reilu<3 voi mun pientä ystävääni<3<3

 

Käyttäjän kaikki runot