Ovi sydämeeni

Runoilija e265c7f688d4c93d0e2eb1e0240b79d0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2007
Viimeksi paikalla: 3.9.2018 8:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elä elämäs hymyillen, hymyillen läpi kyynelten.."
 

Koputit sydämeni ovelle.

Avasin oven,
ihan vähän vain.

Tunkeuduit kuitenkin,
ilman mitään sanoja.

Nyt toivon
ettet avaisi ovea ja lähtisi pois.

Vaan pysyisit sisällä sydämessäni..

Etkä kyllästy siihen miten rakastan sinua.

Älä mene..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, suosikkeihin menee. Kiitos kommentistasi. =)

Herkän kaunis runo.

Pehmyt runo, joka soi hennosti rakkautta.

Parempi avain sydämeen "hukata" että rakastettusi ei pääse livistämään.Hienoa!

Kaunis, suosikkeihin menee. Kiitos kommentistasi. =)

Herkän kaunis runo.

Pehmyt runo, joka soi hennosti rakkautta.

Parempi avain sydämeen "hukata" että rakastettusi ei pääse livistämään.Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot