Voisit olla

Runoilija miekannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2016 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Laulaisit hiljaa vielä sen hitaan laulun..
Tänä yönä joskus
minä tahtoisin unta.
 

Olen tässä
ihan lähellä,
vaikka sun
aivan en olekaan.

Ole tässä
ihan lähellä,
vaikka mun
aivan et olekaan.

Selite: 
You could be mine.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis toive.

Kaunista sointia, sanoja on vähän mutta ne ovat juuri oikeita.

Kaunista sointia, sanoja on vähän mutta ne ovat juuri oikeita.

 

Käyttäjän kaikki runot