En vaihtais sekuntiakaan

Runoilija miekannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2016 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Laulaisit hiljaa vielä sen hitaan laulun..
Tänä yönä joskus
minä tahtoisin unta.
 

Käytävät hiljenee,
pimenee,
sydän pamppailee.

Kun tulet
en sun halua lähtevän,
vaan jäävän
ja pitävän
mua ranteista.
Pään yläpuolella.

Vasten ovea
me ollaan me
ja puhallan sun korvaan.

Pimeässä,
vasten ovea

ja muuta maailmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot