Kipu on huntu

Runoilija miekannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2016 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Laulaisit hiljaa vielä sen hitaan laulun..
Tänä yönä joskus
minä tahtoisin unta.
 

Kipu on huntu,
kiristävä, kivistävä
huntu otsalla.

Siinä riippuu pieniä säröisiä kiviä,
kivun karpaloita,
tuskan hikeä.

Huntu peittää alleen
kaiken näkökentässäni,
sumentaa viimeisenkin järjen rippeen.

Kivet ropisevat lattialle
ja muuttuvat suuriksi järkäleiksi
joihin kompuroin.

Sulje silmäsi,
niin minäkin suljen omani
tältä kaikelta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rankkaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot