Hyvää yötä

Runoilija Quantuma

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Satunnaisia versioita erilaisista teksteistä ja outoja kuvauksia kiinnostavista ihmisistä
 

Pienen pilven päällä
Oli hiiri hiljainen
Silkin silein sormin
Teki työtä omaa sen
Hitaasti haituva haituvalta
Tiputti palasia pilvestään
Silmiisi suloisen sinisiin
Unihekkaan painat pään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot