Tuhat toivotonta toivomusta

Runoilija Sitruunahymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä haluan piiloutua itseni taakse, ettei tarvitse kohdata minua.
 

Hidas rappeutuminen sieluni pölyisissä nurkissa
saa minut ajattelemaan kevätsadetta
niitä hiostavia iltapäiviä,
joita kanssasi vietin

elämänkevyitä askeleita paikasta toiseen
unenomaisia suudelmia

käskeviä suudelmia!
kirjavia sanoja
jotka herättivät hiljakseen todellisuuteen

"ilman sinua en ole mitään"

silloin laskin turhauttavia tunteja
ja itkin elämänilon pois

500 kiloa siitepölyä kituneessa sydämessä
painoi hiukset varpaisiin
kärsimys luikerteli minuuteeni ohdakkeita säästelemättä
ruusunpiikkejä roikottamatta
kastellen niillä tunteeni

keskellä avaruutta on vaikea hengittää
ilmakehä supisteli surumielisesti varjossani
ja minä itkin
itkin myrkynvihreitä sointuja
vapisten vasten kylmyyttä

tuhat pimeyttä kiitos
yksi kynttilä kiitos
sain kaiken takaisin satakertaisena, olen hyvä

kohmeiden tuulien rauhoittuessa
minuutti kerrallaan
pistely helpotti

ja kuin taikaiskusta olen joutunut alkuasukasampiaskylään
jossa käärme on portinvartija

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot