Erikoisihminen

Runoilija Vilhoton

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 2.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onhan se musiikkiala mulla lähellä sydäntä.
 

Mun seinää koristavat
hänen valokuvansa
Monta vuotta tahtoisin
minä mennä eteenpäin

Ne ei usko minua
Erikoisihminen on
ihan toinen asia
Sama tunne takana

Kuuluisaksi tässä
hän tuntee itsensä
Voisin mennä eteenpäin
kauan aikaa jatkaa näin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen

mielenkiintoinen

 

Käyttäjän kaikki runot