Santaranta

Runoilija Vilhoton

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 2.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onhan se musiikkiala mulla lähellä sydäntä.
 

Hieno talo tehty huolella
mustikoita joka puolella
Lupas Simo antaa vinkkejä
nolostelin kenkii valko-pinkkejä
Ei siellä rummut soineet
mua heittää eivät voineet
Kun saapui auto firman
niin lepäs hermot Sirkan
Talteen meni jogurttipakkaus
oli Simoa kohtaan niin iso rakkaus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot