Anteeksi

Runoilija m`arska

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En voinut koskaan sanoa,
olen pahoillani.
En voinut koskaan kertoa,
en tehnyt sitä tahallani.

-----------------------------------

"Today I love you more than yesterday, but not as much as tomorrow"
 

Maalaan sekasotkua,
en osaa siivota,

elämääni.

Satutan sinua,
en tahdo silti poistua,

sydämestäsi.

Anna anteeksi,
tiedän sanani,

miksi loukkasin sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava.

Pysähdyin totaalisesti tuosta kohdasta, että:

"Satutan sinua,
en tahdo silti poistua

sydämestäsi."

Kaunista on.

 

Käyttäjän kaikki runot