Naurutalo

Runoilija Mehiläiskiisseli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2009
Viimeksi paikalla: 17.7.2023 11:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.9.1985

Käytän mausteita sopivasti, en liikaa.

Nyt jopa 50% pörröisempi ja yhtä makea kuin ennenkin.
 

Harmoninen tunnelma tässä ihmiselämän eksistenssin eskalaatiopisteen hektisyydessä.
Katsomme kuinka Babylonin ironisen näkymättömät absurdit kahleet kiertyvät mielen ympärillä joita sitten piinattu sielumme suree.

Eikö meistä jokainen ole tavallaan kuin se syksyinen kellastunut lehti jonka liikkeissä yhdistyy turvallinen rauhallisuus mutta myös hauraus kuin joutsenen viimeisessä laulussa?

Kuinka ihminen kiirehtiikin valmiissa elämässä kuin muurahainen lampaanvilloissa. Pyörien ajanhengen hermokeskuksen kuusenneulaskeossa kiroten elämänsä lyhytkestoisuutta.

Nuoruuden kuolemattomuuden vaihtuessa pelkoon siitä koska sydän rummuttelee loppusooloaan tässä pelonsekaisessa hämmennyksen pyttipannussa. Vallitsevassa tilassa jossa ajattelemista rajoitetaan paketoimalla asiat kauniisti. Puolustaudutaan leimasimella luoden illuusiota omasta moraalisesta ylemmyydestä.

Selite: 
Kunhan kirjoittelin ihan mitä mieleen tuli.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin. Varsinkin pelonsekaisen hämmennyksen pyttipannusta.Jotenkin niin maukas kuva.

Välillä kannattaa kirjoitella, mitä mieleen juolahtaa. Voi syntyä helmi.
Hyvinpä aavistelet ja mielesi on tajunnan Niagara. Lahjakkuutta pulppuavaa kolhittua sekopäisyyttä. Rakkaudella totean. Joskaan en kaikkea kauneutta halveksuisi silmälumeeksi yhtä lailla inhorealistisesta ylemmyydestä tarkasteltuna. Siinä missä Disney-siirappikin on tuubaa. Kiitos kapinastasi!
 

Käyttäjän kaikki runot