Missä onni?

Runoilija Starr

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei älä pliis.
 

Veli Aurinko mulle nauraa,
säteillään silmiäni polttaa.
Sisar Kuu mulle ilkeästi hymyilee
"Siellä se taas yössä yksin suree."

Säälittävä on matkani kohti tuntematonta,
toivoton on yritykseni missään onnistua.
Kaikki sormien välistä valuu maahan ja katoaa,
Onnenlankaa on vaikea saavuttaa.

Mihin voin pimeässä tarrautua,
saanko vain kaukaisuuteen vajota?

Kisko mut takaisin elämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jaksa taistella, elämä on sen arvoista.

Pidän tästä, sopii omaan mielialaan..

Jaksa taistella, elämä on sen arvoista.

Pidän tästä, sopii omaan mielialaan..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Starr Hauskaa uuttavuotta 31.12.2010 0 Runo
Starr Kaipaus 25.11.2008 0 Runo
Starr Missä onni? 25.11.2008 2 Runo
Starr Nimetön 25.11.2008 0 Runo
Starr Nimetön 16.12.2010 0 Runo
Starr Nimetön 23.11.2009 0 Runo
Starr Pelko ja luottamus 27.12.2008 0 Runo
Starr Ristiriitoja 29.1.2009 0 Runo
Starr Sydän 3.1.2009 0 Runo
Starr Uni 4.11.2009 1 Runo