kertaus

Runoilija Sarkasm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on ongelma, joka pitää ratkaista.
 

Meidän, sinun ja minun
kokemukset tunteet
unohdetut

Vanhaa verestät
sattuu kun en usko
kolmanteen
omaan itsekkyyteen

Ei se riipu
kaikki kummastakaan
vaan yhdessä meistä

Kun oli onni joskus

Mitä meillä oli

Selite: 
Vähän turhan vanha, ettei ole päiväystäkään. Ilmeisesti '06 tai '07 tuotantoa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot