Nimetön

Runoilija Sarkasm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on ongelma, joka pitää ratkaista.
 

Kirkkain silmin pilviin
vaikeuksien kautta

Se hehku katoa
ei tuntemallakaan

Tietoa vailla
puuta kasvattaa

Hetken herkkyys
oma jumala

Hetken herkkyys
piru periköön

Salainen lumo
opportunismin
silkkiin katoaa

Hys nyt
ei enempää

Hetken herkkyys
salainen lumo

Meidän kesken
erehtyväisten

Piru periköön
Hys nyt

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot