Loppuajan merkit

Runoilija Sarkasm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on ongelma, joka pitää ratkaista.
 

Pimeys saapuu
jokainen hetki
hakemaan omansa
hellimään

Hopeus vasten tahtoaan
mustaan piruja

Symbolinomaiset esillä
jotenkin sen kai aavistaa
ennen todellisia
hampaankiristyksiä

Aina musteni
kauneuteni vire
sitten ainoastaan
putoaa
eikä kovin pehmeästi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot