Nimetön

Runoilija Sarkasm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on ongelma, joka pitää ratkaista.
 

Leikitäänkö arpaa
ensin olen menettänyt
valmis jatkamaan
mitään en kadu

Sinullakin hopealusikka
tiedät kyllä missä
mitä muka tiedät
minun hyppysissäni
olleista

Tiedätkö miltä tuntuu
tällä kertaa olisikin
kuin minun vuoroni
äläkä odota minua

Saisinko sinua
edes hieman
samalle taajuudelle
menetyksieni kanssa

Arvaan vuorostani
et ole tullut
ajatelleeksikaan
etkä halua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot