Pimento

Runoilija Sarkasm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on ongelma, joka pitää ratkaista.
 

Varisparvi täyttää taivaan
tummanpuhuvilla sävyillään
se enteistä

Ei pilkahdusta auringon
sävyä lapsuuden
viattomuuden

Kasvavat maan ravinteista
vaihtavat hedelmällisempään pukuun
loppuu kaikki ravinto

Se siitä yksinäisestä
harakasta
laumaan sopimattomasta
kunnes routa syö heikoimmat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tumma, melkeinpä surullinen runo.

Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot