Loppuun pelattu

Runoilija Sarkasm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on ongelma, joka pitää ratkaista.
 

Tipahtaisinko jyrkänteeltä
sinun valinta on
panostaa enemmän
ilman varmaa pohjaa

Enemmän olen
pokerissasi keskellä
tosissasiko olet
katkeaminen sattuu pahemmin

Hengitän syvään
keuhkoihini raskasta vettä
yrittämisestä voi rangaista
ei ole varaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä on vaan niin vaikea ymmärtää. Sorry! Eihän kukaan voi valita sinun puolesta.
Mutta hyvä on runo kun ei heti ymmärrä... Sitä joutuu sitte lukemaan useamman kerran : )

ei voi pelata jos pelkää. tai niin ne viisaat joskus sanoivat.
se, että ottaako vähäalttiitra riskejä vai pistääkö kaikkensa peliin, on jokaisen oma päätös.

Tätä on vaan niin vaikea ymmärtää. Sorry! Eihän kukaan voi valita sinun puolesta.
Mutta hyvä on runo kun ei heti ymmärrä... Sitä joutuu sitte lukemaan useamman kerran : )

ei voi pelata jos pelkää. tai niin ne viisaat joskus sanoivat.
se, että ottaako vähäalttiitra riskejä vai pistääkö kaikkensa peliin, on jokaisen oma päätös.

 

Käyttäjän kaikki runot