I just wanna know, my Superman

Runoilija Scarecrow

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 29.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

You are so cute with your blue eyes
Maybe I'm in love with you
You are my Superman
You are my daydream
You are my only one love
But who is your supergirl
Your only one love
Who is that girl who you want to own?

Selite: 
Jälleen pätkä yhdestä pidemmästä tekstistä. Tämä on vanha teksti, joskus nuorempana umpirakastuneena idioottiin jätkään raapustin tämän :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot