MITÄ VAAN! (eikä mitään)

Runoilija secret wish

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2006
Viimeksi paikalla: 31.10.2020 10:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielellään rakentavaa kommenttia, kiitos :)
 
Oletko sinä haistanut 
vapauden ja yksinäisyyden tuoksun?

Sen multaisen ja kostean
öisen ja usvaisen
hiljaisen,

kuullut omien askeltesi rapinan,
valomerkin jälkeen
kotipihassasi.

Liesituulettimen valo
odottamassa kotiin.

Se pieni valo
tunnelin päässä..
tai viikon kestäneen putken.

Oletko sinä,

ollut kuolemassa yksinäisyyteen
ja vapauteen?

rutiinien puutteeseen,
valinnan vaikeuteen,
SIIHEN ETTÄ VOIT TEHDÄ MITÄ VAAN!
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo. Pidin :)

Tämä on koskettava.
Kertoo hienosti yksin olemisen tuskasta
Rakkauden kaipuusta

Ihana! Pidin kovasti :)

Pidin tästä - todella hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot