Viimeinen satama

Runoilija shamrock

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä vain saavuit
Kuin merimiehen viimeinen satama
Johon laskea ankkurin.

Lokkien kirkuna
Kaikuu kerta kerralta vaieten
Kuin menneisyyden haamut
Viimein paikkansa löytäneet

Ja satamaan tähän tuo mies
Jättää laivansa viimein lepoon
Meret on käyty, onnea etsien
Tyyneen kotisatamaan hän jää

Valtamerten tuuliin
Vaipui eksyneen haaveet
Joita turhaan etsineenä
Oli valmis kaiken jättämään

Kunnes tuuli kääntyi
Kotisatamaan laivan vuotavan toi
Ja tuo kapteeni kaiken kokenut
Viimein rauhansa löytää voi

Ja satamaan tähän tuo mies
Jättää laivansa viimein lepoon
Meret on käyty, onnea etsien
Tyyneen kotisatamaan hän jää

Selite: 
15 vuotta 30-vuotisesta elämästäni olen yritänyt kirjoittaa elämäni ensimmäistä biisiä ... uuden suhteen myötä tämä syntyi puolessa tunnissa, toivotaan ettei jää viimeiseksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisenkaipuvaa, mutta herkkä, pidän =)

tässä sinulla on hyvä alku.
ei muutakun uutta tulemaan

 

Käyttäjän kaikki runot