Meri

Runoilija 3a46897900e0d25fd194d54cd3779015

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2006
Viimeksi paikalla: 21.8.2019 20:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kadu mitään.
 

Ees häämöttää
ääretön synkkä:

suuren kuohuna pauhaa
sylkeä, suolaa

tuulessa aalloista

enkä rohkene'nää
kun tuntuu ajatus vievän

sekä veet tuolla voivan
sinne minut tyysin

murikaksi ulapoille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava runo! Pidän. *hymyilee*

Upea, Todella.

Upea runo!

vaan rohkene'nää...upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot