Ratto

Runoilija 3a46897900e0d25fd194d54cd3779015

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2006
Viimeksi paikalla: 21.8.2019 20:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kadu mitään.
 

Naatti, mietti

silmät pysy kiinni
mun haavemaailmassa valveilla

sätiön äänistä pyristän
en näe kun on tässä päässä pimeä

siis istu viereeni, kuollut mies
odotellaan yhdessä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitat aivan todella hienoja runoja ja tästä pidi jostain syystä paljon, hienoja sanoja ja säkeitä.

hieman lyhyt ei oikein pääse tunnelmaan mukaan pituutta vaan lisää niin avot

 

Käyttäjän kaikki runot