Seinä

Runoilija Depress

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 5.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä et kysy, koska et kestä totuutta
Minä en kerro, sinä vain vähättelisit

Minun on paha olla
Ja sinä tiedät sen

Miksi et yritä auttaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot