four letter word

Runoilija KaikkiTieniJohtavatKaaokseen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En välitä, ovatko kirjoitukseni runoja vai tarinoita, kunhan kirjoitan ajatuksia pois mielestäni..
Muutaman tuttavani ehdotuksesta saatan kirjoittaa myös uniani ja niihin laitan otsikon perään merkin *
 

it's a four letter word: F U * K

sanonpahan vaan, että pitikin eilen toitottaa onnellisuutta - nyt ollaan toisessa ääripäässä, vitutuksessa.
tyttö lähtee jonkun muun kanssa kahville.
mua ei haittaa, mua lähinnä naurattaa, koska tiedän että asiat menee juuri niin kuin niiden on tarkoitus mennä.

Mutta ehkä munkin on tarkoitus vielä mennä kahville sen yhden tytön kanssa, joka juuri pyysi mua treffeille, mutta jolle sanoin että oon suhteessa.

en edes oo suhteessa.

ainakaan toi toinen tyttö ei oo., koska miksi se muuten lähtisi kahvittelemaan jonkun muun kuin mun kanssa.

nyt tiedän, mistä the Doors sai nimensä.. näistä takaovista, joita pitää jättää auki, että pääsee karkuun jos alkaa pelottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi.

Hyvänmielen runo. Tästä on ihan pakko tykätä :-)

 

Käyttäjän kaikki runot