Tulethan kotiin

Runoilija Pohjolatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole kieltä

käskeä mieltä

liekehtivää

se karkaa tieltä.

Palava tahto,

pakko on päästä,

ojassa yksin se itkee.

Suunnaton meren

huokaava syli,

pauhaavat aallot, ne iskevät yli.

Valoton taival,

kartaton kulkija

airoitta merellä itkee

Ei ole kieltä

käskeä mieltä,

nuoruuden huumassa tunteen hurmassa.

Matka on pitkä,

tulethan silti,

pelotta käteeni tartu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot