Langennut

Runoilija Pohjolatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdoin olla
kaikki mitä etsit

se mikä tekee onnelliseksi

kaunein asia maailmassa
jota ilman ei voi elää

Eksyin

Olen pohjalla, aaltojen alla
kukaan ei kuule huutoani
en kuule omaa ääntäni

en näe eteeni
on vain mustaa

on vain mustaa ja ääretön kohina

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma runossasi, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot