Helmi

Runoilija whiteout

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen, joka sattuu pitämään runoilemisesta, vaikka ei kovin näppärä riimittelijä olekkaan :)
 

Löysin helmen, vaikka sitä etsinyt en

sen kauneus silmiini heti pisti,mutta silti niin varovasti lähdin sitä kohti

kämmenelle sen nostin ja huomasin sen ainutlaatuisuuden,

ulkoa se loistaa ja kauneutta hohkaa,

sisältä se kuin syöksyy kirkkautta ja rakkautta johtaa.

Sen ehkä liian nopeasti yritin talteen ottaa,

siinä oli jäkiä menneen ja vain aika sen voi pois hioa ja tasoittaa.

Jätin helmen paikoilleen, mutta sen loistoa en voinut ikinä pois mielestäni jättää.

Sen helmen pelkäsin välillä vierivän, pois katoavan,

mutta sitä en tapahtua koskaan antanut,

palasin ja sen kirkkautta ihailin,

sen helmen omaksi halusin,

mutta parhaaksi helmen sen halun turrutin,

silti se helmi mun mielessä aina oli,

jäin katselemaan kirkkautta uudestaan kunnes huomasin,

se helmi kuin itse mun kädelle istahti,

hellästi kämmenen ristiin puristin,

sain siitä tukevan otteen,

otteen jonka voimalla rakkauden ikuisesti kiinni pitää voin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot