särkynyt enkeli

Runoilija raiskattu sydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tuokiokuva
 

Koskaan ei ole ollut näin kylmä.
Aurinko kyllä paistoi vielä,
mutta ei sitäkään päästetty huoneeseen.
Pian sekin sammuisi vieden kuin varkain
sen viimeisen valon,
joka olisi saattanut päästä sisään.
Raskaat tummat verhotkin,
seuransa tavoin odottivat,
että luontokin vaipuisi vaippansa alle
pimeyteen.
Silloin voisi nurkan varjokin
kaivaa lyhtynsä esiin
ja tulenliekkiä seuraten,
odottaa päivien kuluvan.

Selite: 
Kirjoitin joskus syksyllä. Oli tarkoitus olla tarinan alku, mutta se nyt sitten vähän jäin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, ja kiinnostaisi kyllä tietää miten tarina jatkuu. :o

Kaunis, ja kiinnostaisi kyllä tietää miten tarina jatkuu. :o

 

Käyttäjän kaikki runot