Älä jätä

Runoilija raiskattu sydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tuokiokuva
 

En turhaan noussut ylös,
enkä tahdo uudestaan,
mutta miten ilman sinua
saan pystyssä pysymään
ne monet hatarat,
vain vaivoin kasatut,
onnellisen elämän,
minun omat aakkoset.

Selite: 
Oli ihan pakko laittaa tämä tänne, vaikka mieleen tuleekin lähinnä se ekan luokan aapiskukko laulu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot