En mä tasasesti nallekarkkejani jakele

Runoilija pesusienipilvi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2010
Viimeksi paikalla: 11.7.2022 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Ne sanoo että oon itsekäs,
etten ajattele niitä ollenkaan.
Ne sanoo ettei mulla oo sydäntä
ja etten pääse taivaaseen.

Niin, no,
oikeassa ovat.

Niitä en ajattele,
enhän mä ajattele ku sua vaan
ja eihän mulla sydäntäkään ole
kun sä sen veit
ja niin, taivaaseenkaan en pääse,
sillä mun taivas,
se on sun luona
ja nää perhanat laitto mut kotiarestiin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot